icoone Digital Skin Excursion - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

icoone Digital Skin Excursion

12 oktober om 16:00 18:00

Meer informatie over het event

icoone® is een nieuwe techniek, volledig gebaseerd op het onderzoek van dr. Guimberteau waar ontdekt werd dat alles met elkaar verbonden is door bindweefselstructuren, ook wel fascia genoemd. In zijn onderzoek werd duidelijk dat onze klassieke manier van behandelen slechts kortzichtig is en vaak overbelastend op onze huid-, pees- en spierweefsels. Hij ontdekte microvacuolen in het lichaam die ons de nodige stevigheid, flexibiliteit en volume geven. Maar naar mate we ouder worden, moet dit netwerk gestimuleerd worden met microstimulaties.

Wil je graag meer diepgang over dit onderzoek en eindelijk begrijpen hoe de huid geconnecteerd met alle andere weefsels en organen op de meest efficiënte manier gestimuleerd kan worden? Ben je bereid om je huidige behandelingen in vraag te stellen en met nieuwe inzichten meer en verantwoord resultaat te behalen?

Schrijf je dan nu in voor ons exclusief digitaal event met dr. Guimberteau op 12 oktober om 16u tot 18u. LET OP, dit event mag niet opgenomen worden vanwege de expertise klasse van deze onderzoekschirurg. LIVE mee volgen is dus de boodschap!

Het programma

  1. Een korte inleiding over fascia, bindweefsel, collageen en elastine ter voorbereiding van de medische sessie met dr. Guimberteau (30 min)
  2. Een excursie onder de huid met dr. Guimberteau, incl. zijn bevindingen en adviezen om de huid te behandelen. (60 min)
  3. Breakout Sessies* waarbij je jouw vragen kan stellen aan verschillende experts (30 min)

Breakout Sessies

In de breakout sessies willen we het voor jou zo persoonlijk en zo duidelijk mogelijk maken. Daarom hebben we verschillende experts klaar staan in een digitale wachtkamer waar jij naar toe kan gaan voor jouw specifieke vragen. Heb je al je vragen aan de expert gesteld? Dan kan je terug naar de digitale ontvangst ruimte om daarna naar de volgende wachtkamer met een andere expert samen te zitten. 

Inschrijven

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
BOEK EEN DEMO
0

€0,00

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer