HydraFacial Start Series 10 en 11 januari 2022 - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HydraFacial Start Series 10 en 11 januari 2022

10 januari 2022 om 10:00 11 januari 2022 om 17:00

Inschrijven

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
HydraFacial Start Series op 10 en 11 januari 2022 – incl. overnachting
1 ticket per persoon voor zowel de training als de overnachting, het diner en trainingsmateriaal in een leuke goodiebag.
350,00 excl. BTW
Extra overnachting van zondag op maandag
Je kan aan een voordeeltarief een extra overnachting bij boeken via Senitas. Zo voorkom je onnodige files op maandag ochtend en kan je helder starten op de eerste trainingsdag.
70,00 excl. BTW
Onbeperkt

Let’s stand out with brands

Een eerste indruk is van cruciaal belang en dat weten we bij Senitas maar al te goed. Als je een nieuwe series lanceert in je zaak moet het dus meteen de juiste impact hebben zodat je klanten overtuigd zijn vanaf dag 1.

 

Wat je leert in deze Start Series

In de Start Series by Senitas willen we jou in een 2-daagse training alle ins- en outs van deze unieke serie. Leer meer over de producten, behandelprotocollen, ingrediënten en hun werking in de huid. Ontdek hoe je de beste resultaten kan bereiken, hoe je efficiënt met je productverbruik kan omgaan en hoe je unieke combinaties kan maken met je huidige aanbod voor snellere resultaten en je zo kan onderscheiden in de markt. 

Inbegrepen in deze Start Series

 • 2 dagen training van dedicated product train(st)ers
  • Al je cursus materiaal
  • Hand-outs van de presentaties
  • Schrijfmateriaal
  • Een certificaat
 • Een overnachting in een Senitas-geselecteerd hotel
  • Overnachting van maandag op dinsdag
  • Inclusief taxi van Senitas naar het hotel en terug
  • Een Senitas diner maandag avond in het hotel
 • Een unieke Senitas ervaring die je nooit meer zal vergeten

Agenda

Maandag

9u30 – ontvangst

17u00 – einde eerste dag

17u30 – Taxi naar het hotel

18u00 – diner @ YUP hotel

Dinsdag

7u00 – 8u50 – ontbijt in het hotel

9u00 – Taxi naar Senitas Trainingcenter

9u15 – ontvangst

16u30 – uitreiking certificaten 

17u00 – einde training

Locatie

Algemene voorwaarden en vragen

Wat als ik niet wil blijven overnachten in het hotel?

De kosten van deze Start Series blijven hetzelfde, ook al kies je er toch niet voor om te blijven overnachten. Daarom willen we je ook echt stimuleren om de overnachting toch te overwegen. Dit gaat namelijk de beleving van je training compleet maken. 

Wat als ik zondag avond al wil overnachten in het hotel om druk verkeer te voorkomen?

Dat vinden wij een super goed idee en kunnen we ook alleen maar aanmoedigen. Je kan bovenaan deze pagina de overnachting van zondag op maandag toevoegen aan je registratie. We hebben een voordeel tarief voor jou omdat we geloven dat dit een grote meerwaarde is voor wanneer je van ver moet reizen.

Hoe zit het met voedsel allergieën tijdens de twee dagen training?

Tijdens het registreren kan je aangeven of je bepaalde voedsel allergieën hebt en dan wordt hier rekening mee gehouden.

Wat als ik mijn training moet annuleren?

We begrijpen het als er onvoorziene omstandigheden zijn die voorkomen dat je kan komen naar de training. We werken daarom met een aantal annulatie voorwaarden waar je best rekening mee kan houden. 

Annuleren > 1 week voor de training:
We moeten op maandag, de week voor de training weten welke gasten we mogen verzorgen tijdens deze twee dagen. Dit omdat we ook met externe partners werken voor het vervoer en het verblijf en zij ook tijdig geïnformeerd moeten worden. Als je meer dan 1 week voor de training annuleert, dan wordt de inschrijving terugbetaald. 

Annuleren < 1 week voor de training:
Indien je in de 7 dagen voor de training moet annuleren kunnen we helaas het bedrag niet terugbetalen aangezien de nodige kosten al gemaakt zijn om je warm te onthalen gedurende twee dagen. Je kan wel kosteloos een collega sturen die in jouw plaats de training kan volgen. We dienen 3 dagen voor de training start te weten wie jouw plaats zal innemen voor de training voor het tijdig verwerken van het certificaat. 

Hoe moet ik mij inschrijven voor deze training?

Jezelf inschrijven voor deze training is heel eenvoudig. 
1. Bovenaan deze pagina kan je een ticket kopen voor de training. 
LET OP, er is een limiet aantal personen per training toegelaten, het kan dus zijn dat je bij laattijdige aanmelding niet meer met meerdere collega’s kan komen.
Je dient per aanwezige een ticket aan te kopen en ook de naam op te geven van deze persoon. Liefst ook het persoonlijk email adres en telefoonnummer van deze aanwezigen aangezien de communicatie voor deze opleiding naar die gegevens gestuurd zal worden. 

2. Je rekent meteen af via het betaalsysteem achter de registratie. Vanaf het momenst dat je betaald hebt is je inschrijving bevestigd.
3. Het is niet mogelijk om je op een andere manier in te schrijven voor deze training aangezien zowel de registraties als betalingen via dit systeem verlopen.
4. Je ontvangt van ons een factuur voor deze inschrijving nadat de betaling goed ontvangen is. 

Wanneer ben ik ingeschreven voor deze training?

Je bent pas ingeschreven wanneer je bovenstaande stappen doorlopen hebt en de betaling succesvol is afgerond.
De factuur kan enkele dagen later opgemaakt worden en wordt per mail naar jou toegestuurd. Eens je deze factuur ontvangen hebt weet je dus ook dat wij op de hoogte zijn van de succesvolle betaling en de inschrijving(en) voor jouw kliniek.

Schrijf je ook in voor onze volgende opleidingen

Aankomende evenementen

BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer