HydraFacial modellen gezocht 4/10/2021 - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HydraFacial modellen gezocht 4/10/2021

4 oktober om 12:30 17:00

Wat je krijgt

Dit is je unieke kans! Je krijgt van ons, helemaal gratis, een HydraFacial Platinum behandeling. In deze behandeling trainen we namelijk toekomstige HydraFacial specialisten om het meeste uit hun behandeling te halen. Deze specialisten komen van overal uit België en Nederland en hebben dus graag modellen waar ze op kunnen oefenen. Jij kan één van hun modellen zijn op deze opleiding.

In ruil voor deze gratis unieke ervaring vragen we wel wat flexibiliteit van jou.

  1. Normaal duurt deze behandeling 40-50 minuten, maar met de nodige begeleiding en tips & tricks kan het tot 1,5u duren.
  2. Tijdens deze opleidingen worden regelmatig foto’s gemaakt om de beleving en het enthousiasme van de cursisten weer te geven, hier kan je ook mogelijk op komen te staan. We nemen geen voor- en na foto’s zonder te vragen en gebruiken ze ook alleen maar als jij dit ok vind.
  3. Hoe graag we ook HydraFacial liefhebbers blijven ontmoeten, vragen we om ook anderen de kans te geven om deze behandeling te mogen ervaren. Dus als jij al in één van onze voorgaande opleidingen hebt mogen liggen als model, meld je dan best hieronder aan voor de wachtlijst / last-minute.

Wat het kost

Gratis Nadda, helemaal niets, It's on us 😉

Deze training wordt georganiseerd door

HydraFacial BeNeLux

Bekijk de site van Organisator

Waar wordt je verwacht?

Senitas Trainingcenter

Duifhuisweg 22
Diepenbeek, Limburg 3590 België
+ Google Maps
+32 9 258 06 03
Bekijk de site van Locatie

Bestel hier je gratis ticket

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Niet vergeten, noteer het in je agenda

BOEK EEN DEMO
0

€0,00

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer