HydraFacial Boost Training - 18 Oktober 2021 - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HydraFacial Boost Training – 18 Oktober 2021

18 oktober om 13:00 18:00

Inschrijven

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Boost je HydraFacial kennis en behandeltechnieken.

Leer meer over de verschillende personalisatie mogelijkheden, boosters en resultaat-verhogende combinaties. Ontdek hoe je het meeste uit je HydraFacial haalt, zuinig te werk gaat en de resultaten voor je klant kan garanderen.

Op de HydraFacial Boost Training ontvang je:

  • De training presentatie
  • Schrijfmateriaal
  • Een certificaat*

*Je ontvangt een vragenlijst/test per email na de opleiding dewelke je kan invullen om je kennis te testen. Jouw certificaat wordt in een volgende bestelling bezorgd wanneer je slaagt op deze test. Je dient minstens 70% te behalen om geslaagd te zijn. De test kan bij falen herhaald worden.

Voor wie?

  • Deze opleiding is verplicht om jaarlijks je HydraFacial certificaat te behouden en vermeld te worden als premium HydraFacial store op onze website.
  • De opleiding is ideaal voor wie een opfrissing wil om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen.
  • De opleiding is goed om je bij te scholen in de nieuwe producten en protocollen van HydraFacial.

Algemene voorwaarden

Inschrijving

Je bent pas ingeschreven wanneer je de opleiding hebt betaald. Je ontvangt hiervoor van ons een betaaluitnodiging. De opleiding dient betaald te worden, ten laatste, 1 week vóór de opleiding van start gaat.

Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een ‘je-wordt-verwacht’ email wanneer we je inschrijving volledig ontvangen hebben. Heb je deze mail 1 week voor de opleiding niet ontvangen? Dan is er wat misgelopen met je inschrijving of heb je de opleiding nog niet betaald. Wanneer je jezelf hebt aangemeld, bevestigen we ook het ontvangst van je aanmelding en versturen we jou de betaaluitnodiging. Zo weet je alvast dat je aanmelding wel al goed ontvangen werd.

Inschrijfperiode

We laten aanmeldingen voor de opleidingen toe tot maximum 1 week voor de opleiding. Zowel fysiek als online. Dit om de nodige voorzieningen te kunnen voorbereiden. Ben je te laat? Geen probleem! Vraag ons naar de volgende mogelijke opleidingsdata.

Annulaties

Tot 1 week voor de opleiding

Bij een tijdige afmelding krijg je 50 euro gecrediteerd en terugbetaald. Annulaties/afmeldingen worden ENKEL geaccepteerd via jouw BDM. Je vind de gegevens van je BDM terug op onze contactpagina.

Minder dan 1 week voor de opleiding

Bij een laattijdige afmelding heb je geen recht meer op een terugbetaling of creditnota.

Senitas Trainingcenter

Duifhuisweg 22
Diepenbeek, Limburg 3590 België
+ Google Maps
+32 9 258 06 03
Bekijk de site van Locatie
BOEK EEN DEMO
0

€0,00

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer