Circadia Boost Training - 1 Maart 2021 - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Circadia Boost Training – 1 Maart 2021

1 maart om 10:00 - 17:00

€75

Boost je Circadia kennis en behandeltechnieken.

Leer meer over de nieuwe producten, marketingmaterialen, en resultaat-verhogende combinaties. We duiken ook mee in belangrijke onderwerpen zoals social media, verkooptechnieken en advanced mixology om het meeste uit je producten te halen en je klant een gegarandeerd resultaat te bezorgen.

Op de Circadia Boost Training ontvang je:

 • De training presentatie
 • Schrijfmateriaal
 • Een certificaat*

*Je ontvangt een vragenlijst/test per email na de opleiding dewelke je kan invullen om je kennis te testen. Jouw certificaat wordt in een volgende bestelling bezorgd wanneer je slaagt op deze test. Je dient minstens 70% te behalen om geslaagd te zijn. De test kan bij falen herhaald worden.

Voor wie?

 • Deze opleiding is verplicht om jaarlijks je Circadia certificaat te behouden en vermeld te worden als premium Circadia store op onze website.
 • De opleiding is ideaal voor wie een opfrissing wil om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwigheden en ontwikkelingen.
 • De opleiding is goed om je bij te scholen in de nieuwe producten en protocollen van Circadia.
 • De opleiding richt zich ook op boost-onderwerpen zoals social media, verkooptechnieken, …

Cursuskost

Investeer in je toekomst met de Circadia opleidingen bij Senitas. Je kan de opleidingen bij Senitas op 2 manieren volgen.

 1. Fysiek in ons trainingscentrum te Diepenbeek (Hasselt), België.
  Je betaalt een cursuskost van 75€ per persoon.
 2. Online live via ons webinar platform.
  Je betaalt een cursuskost van 75€. We sturen jou de nodige materialen om de cursus online te kunnen volgen op voorhand per post op.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de online live opleiding.

Klik hier om je in te schrijven voor de fysieke opleiding te Diepenbeek.

LET OP, om in te schrijven heb je een account nodig op onze webshop shop.senitas.com. Als je nog geen account hebt, dan kan je die hier aanvragen.

Algemene voorwaarden

Inschrijving

Je bent pas ingeschreven wanneer je de opleiding hebt betaald. Je ontvangt hiervoor van ons een betaaluitnodiging. De opleiding dient betaald te worden, ten laatste, 1 week vóór de opleiding van start gaat.

Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een ‘je-wordt-verwacht’ email wanneer we je inschrijving volledig ontvangen hebben. Heb je deze mail 1 week voor de opleiding niet ontvangen? Dan is er wat misgelopen met je inschrijving of heb je de opleiding nog niet betaald. Wanneer je jezelf hebt aangemeld, bevestigen we ook het ontvangst van je aanmelding en versturen we jou de betaaluitnodiging. Zo weet je alvast dat je aanmelding wel al goed ontvangen werd.

Inschrijfperiode

We laten aanmeldingen voor de opleidingen toe tot maximum 1 week voor de opleiding. Zowel fysiek als online. Dit om de nodige voorzieningen te kunnen voorbereiden. Ben je te laat? Geen probleem! Vraag ons naar de volgende mogelijke opleidingsdata.

Annulaties

Tot 1 week voor de opleiding

Bij een tijdige afmelding krijg je 50 euro gecrediteerd en terugbetaald. Annulaties/afmeldingen worden ENKEL geaccepteerd via jouw BDM. Je vind de gegevens van je BDM terug op onze contactpagina.

Minder dan 1 week voor de opleiding

Bij een laattijdige afmelding heb je geen recht meer op een terugbetaling of creditnota.

Hygiënemaatregelen

Het volgen van fysieke Senitas opleidingen verloopt onder de correcte hygiënemaatregelen, opgelegd door de Belgische overheid. Om een veilig gevoel over te brengen naar alle aanwezigen vragen we om deze reglementeringen te respecteren. Heb je moeite met enkele maatregelen, dan kies je best voor de online live opleiding.

Je kan onze toegepaste maatregelen hier terugvinden.

Gegevens

Datum:
1 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Senitas Trainingcenter
Duifhuisweg 22
Diepenbeek, Limburg 3590 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 9 258 06 03
Bekijk de site van Locatie
BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer