Sunekos – Senitas.com jouw partner in Skin Health
Het nieuwe ECM regeneratie systeem voor Dermal biogenesis
PROFESSIONELE LIJN
SUNE-e1506951679222
CONSUMENTEN LIJN
NUTRE-e1506951733137
Introductie Sunekos®

Sunekos® 200 is de nieuwe injectable behandeling voor de natuurlijke regeneratie van het dermale weefsel (dermale biogenese) door de regeneratie van de extra cellulaire matrix.

Sunekos® 200 bepaalt de productie van nieuwe ECM door de productie van collageen en elastine te stimuleren, die de belangrijkste structurele elementen van de matrix zijn.

 

Sunekos® is een specifieke, door een patent beschermde combinatie van hyaluronzuur en aminozuren om de regeneratie van de extra cellulaire matrix (ECM) te stimuleren.

Deze unieke formule is precies uitgebalanceerd om de productie van nieuw collageen en nieuw elastine te garanderen. 

Leer Sunekos en de nieuwe injectietechniek kennen op één van onze workshops.cta-button
Sunekos 200

+

Sunekos® 200 is een injectable behandeling die jeugdige, natuurlijke kenmerken bevordert door ECM-homeostase, waardoor het volume van het gelaat wordt verbeterd, rimpels worden verminderd en de huid wordt gehydrateerd. De gepatenteerde formule bevat hyaluronzuur en een combinatie van aminozuren, voorlopers van collageen en elastine. Deze combinatie helpt om de regeneratie van de extra cellulaire matrix te stimuleren, wat leidt tot een dermale biogenese. Sunekos® 200 is een klasse 3 medisch product, beschikbaar voor zowel naald- als canule toepassingen.

Sunekos 1200

+

Sunekos® 1200 is een injectable behandeling met een antioxiderende werking voor ernstige rimpels en beschadigde huid. Het bevordert jeugdige, natuurlijke eigenschappen door het verbeteren van het gelaatsvolume, het verminderen van rimpels en het hydrateren van de huid. De gepatenteerde formule bevat hyaluronzuur en een combinatie van aminozuren, voorlopers van collageen en elastine. Deze combinatie helpt om de regeneratie van de extra cellulaire matrix te stimuleren, wat leidt tot een dermale biogenese. Sunekos® 1200 is een klasse 3 medisch product, beschikbaar voor zowel naald- als canule toepassingen.

Sunekos Peeling

+

Sunekos Peeling, beschikbaar in twee sterktes, 40% en 60%, zijn op gel gebaseerde producten die geschikt zijn voor cosmetische behandelingen van fijne rimpels, huidvlekken en hyperkeratose. De belangrijkste componenten voor zowel Sunekos Peeling 40% en 60% zijn: glycolzuur, N-acetylcysteïne, N-acteyl-glucosamine en L-carnitine. Beide producten bieden gecontroleerde exfoliatie, sebolytische, gedepigmenterende en anti-verouderingsacties zonder inflammatoire reacties. Hun formulering is vrij van: parabenen, conserveermiddelen, alkylerende stoffen en hulpstoffen.

Sunekos Post Peeling

+

Sunekos Post Peeling is een emulsie met hydraterende en verzachtende eigenschappen die geschikt zijn voor het herstel van de huid die wordt onderworpen aan cosmetische peelings. De componenten zijn de volgende: SPF15 die de huid beschermt tegen de schade veroorzaakt door UV-stralen; NAG (N-acetylglucosamine, voorloper van hyaluronzuur) en hyaluronzuur om optimale huidhydratatie te garanderen; Vitamine E en co-enzym Q10, een antioxidantsysteem, voor een optimale huidbescherming; Ceramiden en Panthenol, die essentieel zijn voor de regeneratie van de huid.

Sunekos Post Laser Cream

+

Sunekos Cream Post Laser is een crème gebaseerd product bestaande uit hyaluronzuur en aminozuren. De crème is aangewezen voor de behandeling van de huid die onderworpen wordt aan lasertherapie. De aanwezigheid van hyaluronzuur en een specifieke combinatie van aminozuren, voorlopers van collageen en elastine, zijn effectief in het stimuleren van de fibroblast en keratinocytenproductie in het proces van eiwitsynthese dat cruciaal is voor het herstel van het aangetaste gebied. In omstandigheden, zoals na een laserbehandeling, is de huid bijzonder gestrest: deze specifieke formulering ondersteunt het genezingsproces en versnelt het herstel van fysiologische omstandigheden.

Nutrakos Amino Acid Supplement

+

Een gezond, uitgebalanceerd dieet biedt niet altijd alle benodigde hoeveelheden voedingsstoffen. Nutrakos Amino Acid Food Supplement levert een specifieke mix van aminozuren die de huid, het haar en de nagels van binnenuit voeden.

Nutrakos Anti-Aging Face Cream

+

De speciale formule van Nutrakos Anti-age gezichtscrème combineert aminozuren en hyaluronzuur met calciumketogluconaat, een complex dat de synthese van hyaluronzuur en elastine verder stimuleert. Aanbevolen voor fijne en diepe rimpels, en slappe huid. Beschermt de huid tegen UV-straling met SPF 15 (Zonbeschermingsfactor 15).

Nutrakos Intensive Anti-Age Serum

+

De speciale textuur maakt dit product geschikt voor alle huidtypes, waaronder ook zeer vette huiden. Het serum, dat aminozuren, hyaluronzuur en het anti-aging tetrapeptide bevat, is ontwikkeld om de anti-verouderingswerking te maximaliseren. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten voedt en stimuleert de huid intens.

Nutrakos Eye Contour Gel

+

De exclusieve formule combineert een hoge concentratie aan aminozuren met hyaluronzuur en een speciaal complex met antioxidanten en anti-edemigene werking. Een speciale multi-actieve gel met een hoge mate van compatibiliteit met de huid, geformuleerd om niet aantrekkelijke effecten zoals wallen en zwelling onder de ogen te bestrijden, om het oogcontourgebied er jong en verzorgd uit te laten zien.

Nutrakos Body Cream

+

Geformuleerd om ervoor te zorgen dat de uitgedroogde, gestreste en huidarme huid een diepe herstructurering en hydraterende werking krijgt. Het biedt de normale huid de elementen die ze nodig hebben om de ideale vochtbalans te behouden.

Nutrakos Anti-Wrinkle Face Mask

+

Een gemakkelijk afneembaar masker voor eenmalig gebruik met een krachtig biorevitaliserende en hydraterende werking die de huid onmiddellijk verzacht en rimpels vermindert, waardoor de huid stralend blijft. Het is een speciale gel-formule die een hoge concentratie aan aminozuren combineert met hyaluronzuur in een exclusieve verstevigingsbehandeling.

Hyaluronzuur & Aminozuur formule:
    • Promotes and accelerates wound healing through the direct effects of keratinocyte proliferation and migration.25
  • Stimulates fibroblast migration and proliferation, thereby enhancing formation of granulation tissue and collagen deposition.26
  • Stimulates the expression of vascular endothelial growth faction (VEGF) by fibroblasts, resulting in the formation of blood vessels.27

 

Ik heb genoeg gehoord!

Ik ben een professional en wens graag een demonstratie.

 

DEMO AANVRAAG

Translate »
Chat openen