HydraFacial Demonstratiedag Utrecht – Senitas.com – Experts in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

HydraFacial Demonstratiedag Utrecht

19 augustus om 12:30 - 18:00

Gratis

Wij zijn er ons van bewust dat je hoogstwaarschijnlijk wel wil weten wat HydraFacial nu precies inhoudt. Je hoort heel wat verhalen en reviews maar zoals de slogan luidt ‘You got to get it, to get it’ (vertaling: je moet het ondergaan hebben alvorens je het begrijpt)

Om jou daarom niet nog langer te laten wachten om te weten te komen wat HydraFacial is en wat het voor jouw zaak zou kunnen betekenen organiseren we op 12/06/2019 (regio Utrecht) een demonstratie dag. We gaan tijdens deze dag jou samen met collega’s uit heel het land uitleggen wat het HydraFacial concept is, waar wij voor staan, EN we gaan natuurlijk demonstraties uitvoeren zodat je echt kan voelen wat het is om een HydraFacial te hebben gehad.

 

We nodigen jou daarom uit op onze eerste regionale HydraFacial demonstratie dag van woensdag 12/06 te Utrecht. We starten om 12:30u met de algemene uitleg van het concept. Om 13:30u starten we met de demonstraties tot 18u. Wie zich eerst aanmeld mag als eerste en kan natuurlijk ook sneller vertrekken indien gewenst. PLAATSEN ZIJN BEPERKT!!

 

Heb je hiervoor interesse? Meld je dan even aan bij maarten@senitas.com

Wens je toch liever een persoonlijke afspraak bij jouw in de zaak dan is dit pas mogelijk vanaf 01/09/2019.

Gegevens

Datum:
19 augustus
Tijd:
12:30 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Senitas bvba
Telefoon:
+32 9 258 06 03
E-mail:
opleidingen@senitas.be
Website:
https://www.senitas.com

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein, 3438 LC Netherlands
+ Google Maps
Translate »