HydraFacial Demonstratiedag Utrecht – Senitas.com – Experts in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HydraFacial Demonstratiedag Utrecht

2 maart om 12:30 - 18:00

Wij zijn er ons van bewust dat je hoogstwaarschijnlijk wel wil weten wat HydraFacial nu precies inhoudt. Je hoort heel wat verhalen en reviews maar zoals de slogan luidt ‘You have to get it, to get it’ (vertaling: je moet het ondergaan hebben alvorens je het begrijpt).

Om jou daarom niet nog langer te laten wachten om te weten te komen wat HydraFacial is en wat het voor jouw zaak zou kunnen betekenen, organiseren we op 02/03/2020 een demonstratie dag. We gaan tijdens deze dag jou samen met collega’s uit heel het land uitleggen wat het HydraFacial concept is, waar wij voor staan, EN we gaan natuurlijk demonstraties uitvoeren zodat je echt kan voelen wat het is om een HydraFacial te hebben gehad.

 

We nodigen jou daarom uit op onze eerste regionale HydraFacial demonstratie dag van maandag 02/03 te regio Utrecht. We starten om 12:30u met de algemene uitleg van het concept. Om 13:30u starten we met de demonstraties tot 18u. Wie zich eerst aanmeldt, komt als eerste aan de beurt en kan natuurlijk ook sneller vertrekken indien gewenst. PLAATSEN ZIJN BEPERKT!!

 

Heb je hiervoor interesse? Meld je dan even aan bij maarten@senitas.com

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
12:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein, 3438 LC Netherlands
+ Google Maps
Translate »
Open chat