HydraFacial Advanced Training – 13 September 2021 – Senitas.com jouw partner in Skin Health
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HydraFacial Advanced Training – 13 September 2021

13 september om 10:00 - 17:00

€75

Ontdek hoe HydraFacial goed samenwerkt met anderen.

Je hebt ongetwijfeld al een aantal behandelingen in je praktijk die het zoveel beter zouden doen in combinatie met HydraFacial. Hoe ga je deze technieken combineren? Gebruik je jouw IPL voor, tijdens of na een HydraFacial? Ook voor ieder huidtype? Je krijgt een mooi overzicht van de verschillende behandelingen en combinatietechnieken met HydraFacial om je zo te helpen ontwikkelen naar het best mogelijke resultaat. Dit is een zeer praktische training waarin jij ook mee zal werken aan interessante en nieuwe combinatietechnieken.

Op de HydraFacial Advanced Training ontvang je:

 • De training presentatie
 • Schrijfmateriaal

Voor wie?

 • Voor iedereen die hun HydraFacial graag wil combineren met andere behandelingen.
 • Voor wie meer resultaten wil halen op huidproblemen.
 • Wie de HydraFacial nóg meer wil gaan inzetten in de praktijk.

Cursuskost

Investeer in je toekomst met de HydraFacial opleidingen bij Senitas. Je kan de opleidingen bij Senitas op 2 manieren volgen.

 1. Fysiek in ons trainingscentrum te Diepenbeek (Hasselt), België.
  Je betaalt een cursuskost van 75€ per persoon.
 2. Online live via ons webinar platform.
  Je betaalt een cursuskost van 75€. We sturen jou de nodige materialen om de cursus online te kunnen volgen op voorhand per post op.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de online live opleiding.

Klik hier om je in te schrijven voor de fysieke opleiding te Diepenbeek.

LET OP, om in te schrijven heb je een account nodig op onze webshop shop.senitas.com. Als je nog geen account hebt, dan kan je die hier aanvragen.

Algemene voorwaarden

Inschrijving

Je bent pas ingeschreven wanneer je de opleiding hebt betaald. Je ontvangt hiervoor van ons een betaaluitnodiging. De opleiding dient betaald te worden, ten laatste, 1 week vóór de opleiding van start gaat.

Je ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving en een ‘je-wordt-verwacht’ email wanneer we je inschrijving volledig ontvangen hebben. Heb je deze mail 1 week voor de opleiding niet ontvangen? Dan is er wat misgelopen met je inschrijving of heb je de opleiding nog niet betaald. Wanneer je jezelf hebt aangemeld, bevestigen we ook het ontvangst van je aanmelding en versturen we jou de betaaluitnodiging. Zo weet je alvast dat je aanmelding wel al goed ontvangen werd.

Inschrijfperiode

We laten aanmeldingen voor de opleidingen toe tot maximum 1 week voor de opleiding. Zowel fysiek als online. Dit om de nodige voorzieningen te kunnen voorbereiden. Ben je te laat? Geen probleem! Vraag ons naar de volgende mogelijke opleidingsdata.

Annulaties

Tot 1 week voor de opleiding

Bij een tijdige afmelding krijg je 50 euro gecrediteerd en terugbetaald. Annulaties/afmeldingen worden ENKEL geaccepteerd via jouw BDM. Je vind de gegevens van je BDM terug op onze contactpagina.

Minder dan 1 week voor de opleiding

Bij een laattijdige afmelding heb je geen recht meer op een terugbetaling of creditnota.

Hygiënemaatregelen

Het volgen van fysieke Senitas opleidingen verloopt onder de correcte hygiënemaatregelen, opgelegd door de Belgische overheid. Om een veilig gevoel over te brengen naar alle aanwezigen vragen we om deze reglementeringen te respecteren. Heb je moeite met enkele maatregelen, dan kies je best voor de online live opleiding.

Je kan onze toegepaste maatregelen hier terugvinden.

Gegevens

Datum:
13 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€75
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Senitas Trainingcenter
Duifhuisweg 22
Diepenbeek, Limburg 3590 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 9 258 06 03
Site:
https://senitas.com/opleidingen
BOEK EEN DEMO
Nederlands
Translate »