Senitas Beauty Health Days - Senitas.com jouw partner in Skin Health
Zwangerschap en cosmetica: welke stoffen wél gebruiken tijdens je zwangerschap?
15 juli 2021
NIEUW bij NassifMD Dermaceuticals
10 november 2021

Senitas Beauty Health Days
Wat zijn de Beauty Health Days?


De Senitas Beauty Health Days staan, zoals je van ons gewoon bent, helemaal in het teken van de gezondheid van de huid. Bij Senitas pakken we huidproblemen aan waar het belangrijk is: bij de oorzaak. Symptomen bestrijden helpt tijdelijk, maar zonder de bron van de problemen te vinden, zullen ze waarschijnlijk blijven terugkomen.


Daarom willen we zoveel mogelijk de gezonde huid in the picture zetten. Met de Beauty Health Days nodigen we heel België en Nederland uit om onze topmerken beter te leren kennen. Met de hulp van de pers willen we zorgen dat ook de consument het belang van een gezonde huid kan ontdekken, en nog belangrijker, waar ze daarvoor terecht kunnen. Hoe meer bewustzijn er is, hoe sneller de mensen op zoek zullen gaan naar manieren om hun huid in de beste conditie te krijgen. En daar komen jullie natuurlijk in het spel!


Misschien ben je zelf al bekend met één of meerdere van onze merken, maar ben je altijd al benieuwd geweest naar de rest. Dan is dit de uitgelezen kans om te ontdekken wat Senitas nog allemaal te bieden heeft. Lees wat er gezegd wordt over de wonderen van CBD in de producten van WELL en leer hoe Dr. Paul Nassif zijn ervaring als plastisch chirurg verwerkt in zijn lijn NassifMD. Alles over HydraFacial, Circadia, WELL CBD, NassifMD, icoone® en Sunekos ontdek je bij de Senitas Beauty Health Days.


Want jouw succes, is ons succes.

BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer