Perk™ – Senitas.com – Experts in Skin Health


 
 

 

 

Wat is Perk™?

Perk™ is dé alles-in-één reiniging met voordelen (Cleanse with Benefits™), die een exfoliërende salonbehandeling combineert met het dagelijks toepassen van producten voor thuisgebruik.

We geloven dat door de combinatie van vooruitstrevende technologieën met bewezen ingrediënten we in staat zijn, om krachtige synergieën te creëren.

En dit levert echte resultaten voor wat jij nodig hebt voor je huidverzorging.


 

 

Technologie

Als hybride gelaatsverzorging biedt Perk™ aan zijn aanbieders en klanten het beste van twee werelden, namelijk de combinatie van efficiëntie en effectieve resultaten.

Dankzij een behandeling van minder dan 10 minuten is de Perk™ gefocust op het plumpen van de lippen, het verfrissen van de oogzones en het verzorgen van het gelaat.

Naast de gekende ablatieve peeling gebruikt Perk™ een gepatenteerd roller-flex technologie om vuil, olie en dode huidcellen los te werken door een zachte exfoliatie, en verwijdert hij dankzij vacuüm deze onzuiverheden. Tegelijkertijd worden poriën zachtjes verwijd om de huid te voorzien met vitale antioxidanten en voedingsstoffen.


 

 

Service mogelijkheden

  • 5 vacuüm levels als comfort voor je klant.
  • 2 soorten peeling-tips: transparante tip voor reiniging &  blauwe tip voor insluizing.
  • Afvalcontainer achteraan het toestel om de onzuiverheden na behandeling te tonen.
  • Salonproduct verandert in een thuisgebruik product voor de klant om thuis verder te behandelen.

Verschillende behandelmogelijkheden

Werkt dubbel zo snel door een zachte reiniging en verfrissing van de huid met krachtige antioxidanten en geeft zo een stralend gezonde huid.
Verkwikt de delicate oogzone met groene thee extract en citrus extract werkt als een natuurlijke 'brightener'.
Krijg zachte en perfect glanzende lippen met sleutelingrediënten zoals pepermunt olie en peony extract dat lichtjes plumpt.


 


 

Marketing ondersteuning

Perk™ wordt geleverd met alle marketing materialen die nodig zijn in je zaak, maar daar stopt het niet. Aangezien je potentiële klanten zich bevinden op het sociale platform zullen we ook veel energie, tijd en budget steken in het bereiken van die unieke doelgroep.

Zo creëren we een bekendheid en noodzaak in de markt om op zoek te gaan naar dit unieke hybride systeem in de vooruitstrevende ondernemingen. We zijn dan ook niet enkel gefocust op het leveren van innovatieve en industrie-vooruitstrevende-technologieën, maar zetten ons ook in om jou alle ondersteuning te geven die je nodig hebt om dit tot een succes te maken.

Want, zoals je weet "jouw succes, is ook ons succes".

Translate »
Open chat