Beauté Pacifique – Senitas.com – Experts in Skin Health

WORKSHOP BEAUTÉ PACIFIQUE

Haal het optimale resultaat uit je behandelingen! Samen met collega's ontdek je hoe je meer resultaten kan bekomen met de producten of het toestel, hoe je specifieke huidproblemen kan behandelen en wat je best vertelt en niet vertelt tegen je klant voor een optimale verkoop.

De cursus bestaat uit 1 dagdeel, telkens van 12u tot 18u. We voorzien in de nodige producten om op elkaar te behandelen, dus je hoeft verder niets mee te nemen. 

GEPLANDE DATA & LOCATIES

 • Momenteel staat er geen Beauté Pacifique workshop op de planning. We zijn wel druk bezig met het opstellen van de nieuwe agenda. Kijk dus zeker binnenkort nog eens of neem contact met ons op via info@senitas.com

WAT LEER JE?

 • de volledige lijn van Beauté Pacifique wordt overlopen en er wordt dieper ingegaan op producten die in de startopleiding niet aan bod kwamen;
 • de clinical producten leren voorschrijven;
 • verkooptechnieken;
 • behandeling uitvoeren en hoe erna de producten verkopen;
 • problemen onderliggend leren herkennen om doelgericht te kunnen werken.

CURSUSKOST

De cursussen bij Senitas zijn GRATIS voor onze klanten. We rekenen wel een no-show bedrag van € 75,00 per dag aan bij aanmelding. Je dient dus een cursuskost te betalen voordat we je inschrijving kunnen bevestigen. Dit bedrag krijg je, na het bijwonen van de cursus, terug in de vorm van een tegoed op je eerstvolgende bestelling. Gelieve onze annuleringsvoorwaarden te respecteren.

Indien je niet komt opdagen, vervalt je recht op een tegoed bij een volgende bestelling.

 • Voor nieuwe klanten is het pas mogelijk om deze cursus te volgen nadat een startcursus succesvol afgerond werd.
 • Miranda Walgraef Testemonial Senitas
  Zowel over de workshop als het protocolboekje ben ik tevreden. Ik heb meteen een aantal wijzigingen aangebracht in mijn behandelingen met Beauté Pacifique, inclusief de prijzen. Niet enkel de bijscholing en opfrissing is noodzakelijk maar het is ook altijd fijn om ervaringen van collega's te horen. Ik kijk reeds uit naar de workshop Hydrafacial!
 • Beauté Pacifique Specialist
  De persoonlijke verwelkoming; de ontvangst en de inhoud van de opleiding was top! Er was ook ruim tijd om met de Senitas equipe en de collega's kennis te maken. Die informele gesprekken leveren vaak interessante weetjes op! :-). Zo'n dag geeft ongelooflijke motivatie en vertrouwen!
  Beauté Pacifique Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Een informatieve dag in combinatie met gezelligheid en ontmoetingen. Een aanrader.
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Het was zeer leerzame dag met gastvrijheid personeel en zeer goed georganiseerd.
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Super!! Een echte aanrader voor iedere specialist!
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist

INSCHRIJVEN

Momenteel staat er geen Beauté Pacifique workshop op de planning. We zijn wel druk bezig met het opstellen van de nieuwe agenda. Kijk dus zeker binnenkort nog eens of neem contact met ons op via info@senitas.com