Beauté Pacifique – Senitas.com – Experts in Skin Health

STARTCURSUS BEAUTÉ PACIFIQUE

Een goede start kan je slechts één keer maken. Daarom willen we je dan ook alle nodige informatie bezorgen over wat Beauté Pacifique voor jou en je klant kan betekenen. Een aangename blend van anatomie, productkennis en de juiste huidrespons vormen jouw basis om Beauté Pacifique tot een succes te maken in je zaak.

De cursus bestaat uit 2 dagdelen, telkens van 12u tot 18u. Om de startcursus af te ronden dien je beide dagdelen te volgen. We raden dan ook aan om ze achter elkaar te volgen zoals voorgesteld. Na het volgen van deze twee dagen verkrijg je het recht om Beauté Pacifique te verkopen in je zaak.

GEPLANDE DATA & LOCATIES

  • Momenteel staat er geen Beauté Pacifique startcursus op de planning. We zijn wel druk bezig met het opstellen van de nieuwe agenda. Kijk dus zeker binnenkort nog eens of neem contact met ons op via info@senitas.com

WAT LEER JE?

  • korte historiek en visie over de producten en behandelingen;
  • samenstelling (unieke ingrediënten) van de producten/toestellen en hun unieke werking;
  • hoe de huid werkt en veroudert;
  • hoe vitamine A en andere exclusieve ingrediënten huidverjonging geven;
  • interactief gedeelte waarbij case studies worden uitgewerkt voor specifieke huidcondities;
  • scans leren analyseren om onderliggende problemen te herkennen;
  • de klantenzone van senitas.com gebruiken, het online training center raadplegen en onze dropbox bestanden synchroniseren op je eigen apparaten.

CURSUSKOST

De cursussen bij Senitas zijn GRATIS voor onze klanten. We rekenen wel een no-show bedrag van € 75,00 per dag aan bij aanmelding. Je dient dus een cursuskost te betalen voordat we je inschrijving kunnen bevestigen. Dit bedrag krijg je, na het bijwonen van de cursus, terug in de vorm van een tegoed op je eerstvolgende bestelling. Gelieve onze annuleringsvoorwaarden te respecteren.

Indien je niet komt opdagen, vervalt je recht op een tegoed bij een volgende bestelling.

 

  • Voor nieuwe klanten: 125€/dag
  • Voor bestaande klanten: 75€/dag

Als nieuwe klant krijg je de cursuskost terugbetaald bij aankoop van een startpakket.

Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist


Super!! Een echte aanrader voor iedere specialist!

HydraFacial Specialist


Senitas is een zeer professioneel bedrijf met bijzonder gemotiveerde en kundige medewerkers. De opleiding was weer super leerzaam en ontzettend goed verzorgd.

HydraFacial Specialist


Bedankt Senitas om ons steeds van dienst te zijn. Tof team waar je altijd terecht kunt met al je vragen. Doe zo voort.

Beauté Pacifique Specialist


Werkelijk een topdag! Het missen van de klantendag is een handicap voor je salon. De boost die je krijgt samen met al de informatie tijdens deze dag laten je alvast hunkeren naar volgend jaar. De ontmoeting met Flemming en tilde is zeer innemend en charmant. Je bent nog meer trots dat je voor Beauté Pacifique gekozen hebt en deel uitmaakt van een warme firma als Senitas.

Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist


Het was zeer leerzame dag met gastvrijheid personeel en zeer goed georganiseerd.

Dorette Schoofs

Dorette Salon De Beauté


Weer een super informatieve dag van Senitas over de HydraFacial. Fijn om iedereen van het Senitas team weer te zien en te spreken. Ook zeer nuttig om met collega's te sparren en informatie uit te wisselen. Super motiverende topdag. Ga zo door!

Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist


Een informatieve dag in combinatie met gezelligheid en ontmoetingen. Een aanrader.

Beauté Pacifique Specialist


De persoonlijke verwelkoming; de ontvangst en de inhoud van de opleiding was top! Er was ook ruim tijd om met de Senitas equipe en de collega's kennis te maken. Die informele gesprekken leveren vaak interessante weetjes op! :-). Zo'n dag geeft ongelooflijke motivatie en vertrouwen!

Walgraef Miranda

Derma-Plus


Zowel over de workshop als het protocolboekje ben ik tevreden. Ik heb meteen een aantal wijzigingen aangebracht in mijn behandelingen met Beauté Pacifique, inclusief de prijzen. Niet enkel de bijscholing en opfrissing is noodzakelijk maar het is ook altijd fijn om ervaringen van collega's te horen. Ik kijk reeds uit naar de workshop Hydrafacial!

INSCHRIJVEN

Momenteel staat er geen Beauté Pacifique startcursus op de planning. We zijn wel druk bezig met het opstellen van de nieuwe agenda. Kijk dus zeker binnenkort nog eens of neem contact met ons op via info@senitas.com