Beauté Pacifique – Senitas.com – Experts in Skin Health

SPECIALISATIECURSUS BEAUTÉ PACIFIQUE

Tijdens deze cursus gaan we dieper in op de specifieke werking van producten in de huid. Daarnaast wordt ook de anatomie van de huid onder de loep genomen en gaan we huidproblemen overlopen zodat je goed weet wat er zich onderhuids allemaal afspeelt. Deze informatie is belangrijk opdat je doelgericht te werk kan gaan met het productgebruik van de klant bij deze huidproblemen . Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je deze informatie op een klant-en-klare manier kan overbrengen zodat jijzelf, maar ook je klant, vertrouwen heeft in je expertise.

De cursus bestaat uit 1 dagdeel, steeds van 12u tot 18u. We voorzien je van de nodige documentatie, maar als je al een Beauté Pacifique cursusmap hebt, kun je deze best meebrengen en er de nieuwe documentatie aan toevoegen. 

GEPLANDE DATA & LOCATIES

 • Momenteel staat er geen specialisatiecursus op de agenda. 

WAT LEER JE?

 • Diepere info over huidproblemen zoals acné, rosacea, couperose, eczeem, psoriasis, ...
 • Hoe deze problemen efficiënt behandelen met Beauté Pacifique

CURSUSKOST

De cursussen bij Senitas zijn GRATIS voor onze klanten. We rekenen wel een no-show bedrag van € 75,00 per dag aan bij aanmelding. Je dient dus een cursuskost te betalen voordat we je inschrijving kunnen bevestigen. Dit bedrag krijg je, na het bijwonen van de cursus, terug in de vorm van een tegoed op je eerstvolgende bestelling. Gelieve onze annuleringsvoorwaarden te respecteren.

Indien je niet komt opdagen, vervalt je recht op een tegoed bij een volgende bestelling.

 • Voor nieuwe klanten is het pas mogelijk om deze cursus te volgen nadat een startcursus succesvol afgerond werd.
 • Beauté Pacifique Specialist
  De persoonlijke verwelkoming; de ontvangst en de inhoud van de opleiding was top! Er was ook ruim tijd om met de Senitas equipe en de collega's kennis te maken. Die informele gesprekken leveren vaak interessante weetjes op! :-). Zo'n dag geeft ongelooflijke motivatie en vertrouwen!
  Beauté Pacifique Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Een informatieve dag in combinatie met gezelligheid en ontmoetingen. Een aanrader.
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Het was zeer leerzame dag met gastvrijheid personeel en zeer goed georganiseerd.
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
 • Beauté Pacifique Specialist
  Werkelijk een topdag! Het missen van de klantendag is een handicap voor je salon. De boost die je krijgt samen met al de informatie tijdens deze dag laten je alvast hunkeren naar volgend jaar. De ontmoeting met Flemming en tilde is zeer innemend en charmant. Je bent nog meer trots dat je voor Beauté Pacifique gekozen hebt en deel uitmaakt van een warme firma als Senitas.
  Beauté Pacifique Specialist
 • Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist
  Super!! Een echte aanrader voor iedere specialist!
  Beauté Pacifique & HydraFacial Specialist

INSCHRIJVEN

Momenteel staat er geen Beauté Pacifique specialisatiecursus op de planning. We zijn wel druk bezig met het opstellen van de nieuwe agenda. Kijk dus zeker binnenkort nog eens of neem contact met ons op via info@senitas.com

Translate »