Senitas Academy – Senitas.com – Experts in Skin Health

NIEUW NIEUW NIEUW

Senitas Academy

Senitas introduceert een nieuwe opleiding.
Verdiep je in de nodige kennis,
en ontpop je eigen vertrouwen en kennisplatform.

De Senitas Academy of Academie is een nieuwe opleiding die ontwikkeld is als extra ondersteuning voor onze klant. Deze opleidingen worden aangepast aan de specifieke noden van het moment.


WAT LEER JE?

De onderwerpen worden bepaald door de huidige vraag in de markt en kunnen gaan van productkennis, sociale media, anatomie tot zelfs verkooptechnieken.

De opleidingen kunnen gegeven worden door de Senitas medewerkers, maar ook door een externe persoon indien nodig. De interne specialist van Senitas zal dan ook zijn/haar eigen vakgebied gebruiken om de opleiding te geven.

 

WANNEER?

Op dit moment staan er geen Senitas Academy trainingen op de planning. Hou deze webpagina, onze Facebookpagina en de nieuwsbrief in de gaten voor de data van het voorjaar 2018.

 

WAT KRIJG JE?

- een button op onze HydraFacial of Beauté Pacifique website. 
- een raamsticker (voor wie er dat jaar nog geen ontvangen heeft) die je op het raam van jouw salon kan plakken zodat iedereen kan zien dat jij de nodige kennis bevat van het desbetreffende merk.

De button en raamsticker zijn geldig vanaf de dag van de cursus tot en met eind december van het volgende jaar. Volg je dus een workshop in oktober van 2017, dan zijn button en sticker geldig tot eind december 2018.

 

WAT KOST HET?

In principe is een Senitas Academy gratis. Omdat we in het verleden vaker investeerden in deze opleiding, maar mensen op het laatste moment annuleerden of niet kwamen opdagen, zien wij ons genoodzaakt een voorschot van € 35,00 excl btw te vragen. Dit bedrag wordt na de cursus afgetrokken van je eerstvolgende bestelling. Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. Deze factuur dient betaald te worden, ook als je je deelname annuleert. Indien je recht hebt op een terugbetaling, ontvang je een creditnota. Je vindt de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.


INSCHRIJVEN

Heb je je ingeschreven, dan ontvang je van ons een bevestigingsmailtje. Heb je dit mailtje na enkele dagen nog steeds niet in de bus, dan is er wellicht iets fout gegaan. Neem dan even telefonisch contact met ons op of mail naar annemie@senitas.com

Voor- & achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Duid aan welke Senitas Academy je wil volgen: (verplicht)

Welk(e) product(en) wil jij dieper uitgewerkt zien?

BEAUTE PACIFIQUE

HYDRAFACIAL

Vragen, producten of onderwerpen die je wil bespreken:

Aantal personen (verplicht)


ANNULEREN

Annuleer je tot 1 week voor de cursus, dan krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug via een creditnota. Van 1 week voor de cursus tot de dag zelf, of bij niet opdagen, wordt er niks terugbetaald.


Boost je vertrouwen en vul je theoretische kennis aan!

Translate »
Open chat