Huidproblemen - Senitas.com jouw partner in Skin Health

Huidproblemen behandelen

 

De huidproblemen nemen vandaag de dag een enorme opmars. Al maar meer klanten komen bij jullie aanbellen met een specifieke klacht of probleem waar ze geen raad meer mee weten. Dermatologen zien vaak nog te veel voordeel bij symptoombestrijding en hier is niet iedereen meer mee opgezet.

Het is dan ook enorm belangrijk om deze huidproblemen niet langer te vermijden, maar we moeten de klanten vandaag de dag oplossingen gaan aanbieden. Het blijft nog steeds het vakgebied van een arts om de 'ziekte' aan te pakken, maar wij kunnen wel ervoor zorgen dat de huid in een betere conditie geraakt en zelfs al wat minder last heeft van het benoemde symptoom.

Maar hoe gaan we met behandelingen, producten en eventuele voedingsadviezen om? Hoe kunnen we de klant begeleiden naar een betere huid?

In onderstaande categorieën zal je zien dat we zowel de behandelingen van HydraFacial als van Beauté Pacifique in kunnen zetten, maar ook enorm belang hechten aan een dagelijkse verzorging. Daarom willen we dan ook benadrukken dat wanneer de klant kiest voor een budget vriendelijke oplossing, dat wij altijd kiezen voor een product voor thuis.

ACNE

Huidproblemen

ROSACEA

Huidproblemen

COUPEROSE

acne rosacea couperose eczeem hyperpigmentatie pigmentvlekken littekens striemen vitilgio gevoelig geirriteerd droge huid allergische huid psoriasis senitas beauté pacifique hydrafacial

ECZEEM

Huidproblemen

HYPERPIGMENTATIE

Huidproblemen

LITTEKENS & STRIEMEN

Huidproblemen

GEVOELIGE HUID

Huidproblemen

PSORIASIS

Huidproblemen
BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer