Klantenvoordelen - Senitas.com jouw partner in Skin Health

 • Onmiddellijke opstart

Als nieuwe klant heb je de mogelijkheid om onmiddellijk te starten. 
Senitas stelt bovendien geen minimumvoorwaarden om aantallen af te nemen.*

We geven als ondersteuning een uiteenzetting van prijs/kwaliteit en de, voor jouw bedrijf, beste pakketten om te starten. Bovendien raden we iedereen aan om tijdig een startopleiding bij te wonen in het kader van voldoende geïnformeerd te zijn, zodat je feeling met de producten kan krijgen.

Ga een betrouwbare samenwerking aan met een gegarandeerde goede service!

*we raden aan om een startopleiding te volgen van het merk om de klant een zo goed mogelijk aanbod aan informatie te kunnen bieden. 


 • Begeleiding bij opstart

Naast op maat gemaakt advies bieden wij ook een gratis en uitgebreid lanceringsplan bij opstart.

Dat wilt zeggen dat we de lancering van het nieuwe product in je bedrijf grondig gaan voorbereiden. We leveren hiervoor allerlei materiaal aan zoals;

 • nieuwsbrieven,
 • uitnodigingen voor een lanceringsevent,
 • documentatie voor je website,
 • doelgroepbepaling,
 • facebook advertenties,
 • verkoops- en etaleertips,
 • en nog meer zaken die horen bij een succesvolle lancering.

 

De lancering wordt dan opgevolgd en eventueel bijgestuurd.

Vraag naar de retroplanning bij één van de medewerkers.


 • Online bestellen

Omdat tijdens de kantooruren bestellen vaak niet meer mogelijk is, is de toestroom van bestellingen via het internet enorm toegenomen. Al meer dan 4 jaar werkt Senitas met een online bestelsysteem om de bestellingen te vergemakkelijken en snel te kunnen verwerken.

U kan als klant van Senitas een online account aanvragen en van zodra deze goedgekeurd is zal u via onze verborgen webshop uw producten kunnen bestellen.

Bestellingen via onze webshop krijgen prioriteit in de verwerking. 

 

En vanaf nu is onze webshop ook op mobiele apparaten duidelijk zichtbaar.


 • Peterschapsactie

Hoe geniet je van dit extra voordeel?

Het is simpel: breng een collega op de hoogte van Senitas en introduceer deze persoon aan ons. We doen hiervoor een actie zodat jij een extra voordeel ontvangt.

Klik hier voor meer informatie over de peterschapsactie.


 • Promotiepakketten

Senitas helpt je om je product correct te promoten.

Daarom voorzien we bij iedere bestelling jou de nodige promotiematerialen om het product/behandeling mooi te kunnen presenteren.

Dankzij een interne marketingafdeling kunnen we ook maatwerk leveren voor specifieke promotieartikelen die je mogelijk nodig hebt.


 • Mailings en acties

Blijf op de hoogte! 

Voor alle nieuwigheden, promoties en acties, kan je je op de website aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Het maakt dat jij korter op de bal kunt spelen wat betreft de noden in de markt en zo blijf je op de beste manier op de hoogte van onze activiteit. 

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsberichten en promotiemailings.


 • Social Media

Stay connected! 

Senitas vindt het erg belangrijk om mee te zijn met de moderne mogelijkheden in de media. Niet enkel omdat je via sociale media nauw verbonden bent met het actieve publiek, maar ook omdat het een grote bron is aan informatie, en bovendien een (gratis) manier is om aan reclame te doen voor je bedrijf. 

Om die reden zijn wij ook te vinden op de volgende en tevens meest courante:

FacebookYoutubeTwitter, en Pinterest.


 • Professionele opleidingen

Wil je zo snel mogelijk starten met de producten? De know-how en correcte technieken implementeren in behandeling met de producten en de behandelingen? Dan kun je inschrijven voor onze opleidingen via onze website.

Via onze Certificeringsmethode mag je er zeker van zijn dat je de juiste kennis en protocollen onder de knie hebt, en dat je resultaat optimaal zal zijn.

Een stevige basis en een regelmatig opfrissen van de nodige informatie is dan ook cruciaal voor een specialist(e) die vandaag in de frontlinie staat. 

Wordt nu ook een specialist in 3 stappen: Lees verder

BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer