De enige echte hydradermabrasie

HydraFacial MD®

Peeling, extracties, hydratatie en insluizing op medisch niveau.

 

Wat is HydraFacial®?

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze verzorging met gegarandeerde resultaten en zonder wachttijd of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, waardoor je klant zal stralen vanaf het moment dat ze naar buiten gaat en tegelijkertijd toch een stevige anti-aging behandeling hebben ondergaan.

 

 

De anti-aging trap

Door dr. Bruce Freedman

De HydraFacial MD® neemt de non-invasieve huidverjonging naar een heel nieuw niveau! Zelfs 2 niveau's boven IPL systemen en 3 niveau's boven de verouderde microdermabrasie. In klinische studies die uitgevoerd zijn door gerenommeerde Amerikaanse artsen, toonde de HydraFacial MD® aan dat het betere resultaten geeft dan de meeste andere huidverjonging apparatuur. En belangrijk om te weten: de HydraFacial MD® is de enige hydradermabrasie dat het gepatenteerde 4-in-1 Vortex™ technologie toepast. 

 

De HydraFacial® geniet dan ook van een

wereldwijd succes

Hoor wat je collega artsen, huidtherapeuten
en schoonheidsspecialisten van de HydraFacial denken.

 
 

Voor wie is het?

 

De HydraFacial MD® behandeling is ideaal voor alle huidtypes, alle huidproblemen en dat ook nog eens een heel jaar door. Het is niet alleen effectief bij het verbeteren van de algemene gezondheid van de huid, maar is ook voor:

 

 
1Fijne lijntjes en rimpels
Dankzij insluizing van hyaluronzuur en peptides in de lederhuid worden de rimpels opgevuld met vocht en activeren de fibroblasten voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
2Elasticiteit en stevigheid
Door de insluizing van antioxidanten zoals paardenkastanje extract, witte thee extract en vitamines, worden fibroblasten gestimuleerd voor aanmaak van nieuw collageen en elastine wat de structuur van de huid terug herstelt naar een jeugdig niveau.
3Hyperpigmentatie en UV schade
Tijdens de behandeling wordt de huid gepeeld met zuren zoals Glycolzuur wat er voor zorgt dat de dode huidcellen verwijderd worden maar ook de celdeling op gang gebracht wordt. Daardoor zullen de pigmentvlekken naar boven komen en langzaam verminderen. Dankzij de gezondheid van de huid na de behandeling is de huid ook beter beschermt tegen de UV stralen wat nieuwe pigmentatie voorkomt.
4Oliën en onzuiverheden
Salicylzuur verweekt de onzuiverheden in de poriën en verminderd de productie waardoor de kans op verstoppingen en ontstekingen verminderen.
5Open poriën
Wanneer de poriën uitgezuiverd zijn door de behandeling zullen ze ook gemakkelijker kunnen sluiten.
6Tekenen van veroudering
Doordat de HydraFacial™ werkt op de gezondheid van de huid terwijl de huid gepeeld wordt zal de huid door de verwondingen zichzelf herstellen en daardoor verjongen.
7Acne, rosacea, eczeem, couperose, psoriasis
Met de HydraFacial™ kan er gewerkt worden op al deze huidproblemen. Doordat de huid verstevigd, hersteld en gezonder gemaakt wordt, zal het probleem ook minder zichtbaar worden. Een gezonde huid, kan moeilijker ziek worden. De oorzaak van deze problemen kunnen echter niet aangepakt worden door de HydraFacial™ aangezien het enkel behandeld wordt op de huid.
 

 

Ik heb genoeg gehoord!

Ik ben een professional en wens graag een demonstratie.

 

DEMO AANVRAAG

 

Hoe werkt de HydraFacial MD®?

 

Het ergonomisch ontwikkelde handstuk met dubbele werking zorgt voor een goede controle over het gewenste serum en de hoeveelheid, wat zorgt voor een aangepaste behandeling voor elk huidtype en huidconditie. Bovendien, iedere behandeling wordt uitgevoerd met verschillende, unieke HydroPeel® tips die elk met hun verschillende zijden de huid zachtjes peelen en zo telkens voor betere en egale resultaten zorgen.

Het unieke spiraalvormige ontwerp van de HydroPeel® Tips samen met HydraFacial MD®’s eigen vacuümtechnologie en serum zorgt voor het vortex effect dat makkelijk onzuiverheden verjaagt en verwijdert, terwijl het tegelijk hydrateert en de huid voorziet van antioxidanten. Dit multi-stappenplan bestaat uit: Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, en Vortex-Fusion®.

HYDROPEEL® TIP BLUEGrote Blauwe Tip: Peeling
HYDROPEEL® TIP ORANGEOranje Tip: Agressieve Peeling
HYDROPEEL® TIP BLUE SMALLLicht Blauwe Tip: Extracties
HYDROPEEL® TIP TRANSPARANTTransparante Groot: Vortex-Fusion®

HydraFacial MD® resultaten


Een gezonde huid moet niet moeilijk zijn!

 
 

 

Bezoek de officiële website van HydraFacial MD®

 

HYDRAFACIAL SITE