FAQ - veel gestelde vragen - Senitas.com jouw partner in Skin Health

Vragen over

Bestellingen

 
1Wanneer betaal ik verzendkosten bij mijn bestelling?
Zowel bij een online bestelling als een bestelling per e-mail of telefoon gelden dezelfde regels in verband met verzendkosten. Is de bestelling boven 350 euro exclusief BTW? Dan sturen we jouw pakket gratis op.
2Wanneer kan ik mijn bestelling ontvangen?
Standaard werken we met PostNL die zowel in België als Nederland de dag na bestelling al uitlevert. Bij Senitas laten we de pakketten enkel uitleveren op de dagen waar de meeste klanten aanwezig zijn. Dit is op dinsdag, donderdag en vrijdag.
3Hoe weet ik of mijn bestelling ontvangen en verwerkt is?
Bij elke bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging dat de bestelling verwerkt wordt. Indien een artikel niet op voorraad is laten we jou dat ook diezelfde dag per e-mail weten.
4Kan ik meerdere demoproducten van hetzelfde product bestellen?
Neen. Per product kun je maar één tester/demoproduct bestellen.
5Krijg ik promotiemateriaal bij mijn bestellingen?
We sturen standaard een aantal folders mee vanaf een bestelgrootte van 250 eur exclusief BTW. Bij Beauté Pacifique heb je keuze uit verschillende promotiepakketten vanaf een bestelling van 500 eur exclusief BTW. Voor HydraFacial™ geldt dezelfde regel met betrekking tot marketingmateriaal.
6Waar kan ik terecht met logistieke vragen? (voorraad producten, verzending en betaling)?
Hiervoor bel je best het rechtstreekse telefoonnummer 0032 (0)9 258 06 02 en kies je voor optie 1. De logistiek is bereikbaar per mail op aalter@senitas.com. Isabelle en Erika staan je graag van dienst. Voor boekhoudkundige vragen kan je terecht bij boekhouding@senitas.com.
 

Vragen over

Inloggen

 
1Hoe kan ik een account aanmaken/registreren op de website?
Een account aanmaken kan je zelf. Gebruik je email adres als gebruikersnaam en kies vervolgens een wachtwoord. Je account wordt door ons bevestigd en dan pas krijg je de toegang tot ons online bestelsysteem of verborgen pagina's met professionele informatie.
2Ben je je wachtwoord vergeten?
Dan komt er een melding met de vraag 'wachtwoord vergeten?'. Klik hier om je paswoord opnieuw in te stellen.
 

Vragen over

Bestellingen via de Online Shop

 
1Waarom heb ik geen toegang tot de online shop?
Indien je niet bent ingelogd is de inhoud van de online shop niet zichtbaar. Je moet dus eerst een account aanmaken om toegang te hebben tot de online shop.
2Ik merk dat mijn korting niet steeds wordt toegepast als ik een bestelling afrond.
In sommige gevallen van onze maanddeals is het onmogelijk om de korting toe te passen op onze webshop. Bij afronding van de bestelling passen we de korting in dan gewoon handmatig toe.
 

Vragen over

Herstellingen van mijn HydraFacial™-toestel

 
1Heb je een technisch probleem met je toestel?
Is je toestel minder dan een jaar oud en merk je complicaties bij gebruik in behandeling? Contacteer hiervoor tim@senitas.com. (geef een duidelijke omschrijving over de complicaties!)
2Zijn er onderdelen die moeten vervangen worden, zoals: LEDs, handstukken, diamanttips, ...?
In dit geval een duidelijke omschrijving van het te vervangen onderdeel doorgeven aan aalter@senitas.com.
 

Vragen over

Producten van Beauté Pacifique

 
1Waar vind ik meer informatie terug van Beauté Pacifique?
Voor informatie over de producten kun je terecht op de website: www.beautepacifique.be of www.beautepacifique.nl.
2Waar kan ik terecht voor nog meer informatie of huidproblemen?
Voor meer specifieke vragen of specifieke huidcondities contacteer tim@senitas.com.
3Wens je meer knowhow over het toepassen van professionele behandelingen voor specifieke huidcondities?
 

Vragen over

De HydraFacial™-behandeling

 
1Waar vind ik meer informatie terug over HydraFacial?
Voor informatie over de HydraFacial kun je terecht op de volgende websites:
www.hydrafacial.nl
www.hydrafacial.be
www.hydrafacial.info
2Heb je vragen over de behandelingen van HydraFacial™?
Tim is onze HydraFacial™ specialist die getraind is door Edge Systems in Amerika. Hij kan je antwoorden op al je vragen over de behandeling. Je kan via onze algemene contactgegevens contact met hem opnemen of rechtstreeks op zijn email adres tim@senitas.com.
3Wens je meer knowhow over het toepassen van professionele behandelingen voor specifieke huidcondities?
 

Vragen over

Promotie en/of Marketing

 
1Heb je een vraag over een actie of promotie die je wenst te doen in je instituut? Of wens je hulp met sociale media?
Contacteer hiervoor annemie@senitas.com.
Werkwijze rond acties, promoties, aanbiedingen en maand-deals:
Wij streven er altijd naar om zo interessant mogelijke acties of promoties aan te bieden en proberen dit maandelijks te doen. Soms geven we korting op bepaalde producten, een andere keer kiezen we voor een kortingspercentage op een gamma of gedeelte van een gamma. Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt doen we dit al een hele tijd. Toch is het mogelijk dat er op bepaalde momenten geen actie, promotie of korting loopt.
Bovendien, bij specifiekere acties doen we beroep op jouw snelle reactie. We kiezen in dat geval bewust voor een vaak grotere korting die niet in de maandelijkse nieuwsbrieven wordt vermeld, maar via een aparte mailing wordt aangekondigd. De bedoeling van deze actie is om snelle reactie te veroorzaken bij de klanten op deze (vaak) superdeal. Beschouw het als iets extra, iets dat je op een commerciële manier in je volgende bestelling kan incalculeren en waardoor je dus steeds geld zult besparen als je er gebruik van wil maken.
2Welke voorwaarden gelden op de acties, promoties, aanbiedingen en maand-deals?
Lees steeds heel goed de voorwaarden in onze nieuwsbrief. Deze zijn onlosmakelijk verbonden met onze acties en promoties en daardoor ook doorslaggevend voor jouw bestelling. Deze voorwaarden zijn telkens bindend aan de actie zoals aangegeven door ons.
3Heb je hulp nodig met het opzetten van een actie of het delen van een actie op sociale media?
Heb jij een HydraFacial of Beauté Pacifique actie lopen? Laat het ons dan weten en wij plaatsen er een bericht over op onze eigen HydraFacial of Beauté Pacifique Facebook-pagina. Heb je een idee voor een actie maar weet je niet precies hoe je deze het best kan communiceren naar je klanten? Ook daar kunnen we je mee helpen! Voor vragen kan je terecht bij Annemie op annemie@senitas.com.
 

Vragen over

scanevents van Beauté Pacifique

 
1Wat is een scanevent?
Eén van onze medewerkers komt met de DermaScan naar jouw instituut om de huid van je klanten te scannen. De bedoeling is dat je hiervoor zelf je klanten uitnodigt met een vastgelegd tijdschema. Jouw klanten krijgen dan uitgebreid advies over de huid en hoe ze die optimaal kunnen verzorgen met Beauté Pacifique. Dit laatste gedeelte zal ook afhankelijk zijn van jouw inzet. Senitas verwacht dat je hieraan actief meewerkt en de nodige voorbereiding doet om zo'n event tot een succes te maken. Je zult zien, het geeft een onmiddellijke boost aan je verkoop en zorgt voor een nog betere klantenrelatie.
Voor meer info over een scanevent: tim@senitas.com
2Hoe boek ik een scanevent?
Om te zien welke data nog beschikbaar zijn, kijk eerst even op www.beautepacifique.be/scanevents of www.beautepacifique.nl/scanevents
Door de hoge vraag zit onze agenda vaak overvol. Wens je te achterhalen of een bepaalde datum nog beschikbaar is en deze te boeken? Contacteer dan tim@senitas.com met een aantal concrete datavoorstellen. Hij neemt dan onmiddellijk opnieuw contact met je op om een datum af te spreken.
3Hoe zit het met de betaling van een scanevent?
De algemene regel is dat een scanevent betalend is tegen 350 eur exclusief BTW. Echter, wij doen ook extra's om de inzet van onze klanten te belonen. Zit je jaarlijks aan een omzet van 5000 eur* exclusief BTW (ieder daaropvolgend jaar is er een indexering van 10% op de totaalomzet), dan heb jij recht op één gratis scanevent twv 350 eur exclusief BTW. Je krijgt dan via e-mail een tegoedbon toegestuurd die je binnen het jaar van uitreiking dient op te gebruiken. Ook hiervoor eerst een e-mail met concrete datavoorstellen sturen naar tim@senitas.com (enkel op dinsdagen en donderdagen te boeken).
 
BOEK EEN DEMO

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer