Circadia Peelkit Info - Senitas.com jouw partner in Skin Health

De Circadia Peelkit

295€


Proficiat, je bent in het bezit van onze unieke Circadia Peelkit. We helpen je graag hier verder om het optimale uit deze kit te halen.

Naast de informatie die je nodig hebt om een peeling goed uit te voeren, vinden we het ook belangrijk om jouw expertise in peelings te verhogen.

>60

behandelingen in deze kit

> 99%

zuiverheid van de zuren

Voorbereid Peelen


Een goede voorbereiding zal je resultaten en klanttevredenheid veelvuldig verhogen. De meest gemaakte fout van collega's is dat ze meteen beginnen met een peeling en de klant niet op de gewenste manier reageert op de behandeling. 

Neem terug controle over je resultaten.

Stappenplan

Ons advies voor een gecontroleerde en efficiënte peeling.

Stap 1

Pre-Treat

Een peeling is afhankelijk van de hoeveelheid vochtmoleculen in de huid. Door de huid goed voor te bereiden (minimum 6 weken voor de behandeling) kan je jouw klant de garantie geven dat de peeling doet waarvoor hij ontworpen is.


Verdiep je kennis over de correcte voorbereiding van peelings via dit fragment van onze Peeltraining voor gevorderden.

Stap 2

Informeer

Neem tijd voor een grondige intake en informeer je klant over wat ze mogen verwachten. Veel loopt mis bij een slechte voorbereiding en verkeerde verwachting van je klant. We hebben voor jullie een handig intake formulier dat je hiervoor kan gebruiken.


Voor een goede intake maak je best gebruik van ons toestemmingsformulier voor chemische peelings. Deze kan je hier downloaden.

Stap 3

Post-Treat

Een peeling is maar zo efficiënt als de nazorg. De eerste dagen na de peeling is het van cruciaal belang om de correcte producten te gebruiken, voorgeschreven door Circadia (de peelkit). Daarna selecteer je de producten voor je klant op basis van de gewenste resultaten.


Verdiep je kennis over verantwoord peelen (ook in de zomer) en beluister deze podcast.

Behandelen

Tijd om woorden om te zetten in daden, pas de juiste peeling toe en geniet van het resultaat.


Meer weten over onze enzyme peelings en oxygen treatment die gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld de lactaatzuur peeling? Hier een handige trainingsvideo voor jou.

Behandelingen

Een overzicht van de behandelingen die je kan uitoefenen met deze kit.

Peel Training

Tijd om next-level te gaan met je kennis over Peelings.

Gratis toegang tot onze Peeltraining voor gevorderden

Informeren & inspireren

We leggen graag een goed fundament bij onze partners om de beste resultaten te behalen met peelings. Daarom kan je via onderstaande link onze Peeltraining voor gevorderden herbekijken. Bij vragen, aarzel niet om ons even te contacteren.

CC peels begeleiding
Resultaten

Krachtige Peelings
voor krachtige resultaten.


De Peelings van Circadia bewijzen hun kracht en doordachte formules met resultaat.


TIJD VOOR VERBETERING?


Ben je geïnspireerd en getriggerd om meer te gaan werken met Circadia peelings? Wil je de peelings gaan combineren met andere behandelingen in je praktijk maar weet je niet goed hoe? Schrijf je dan vandaag nog in voor een unieke Circadia training.

 
BOEK EEN DEMO
0

€0,00

Nederlands
gdpr-image
Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door deze website te gebruiken stem je in met onze Gegevens Beleid.
Lees meer