Bonusomzet – Enkel voor Senitas klanten – Senitas.com – Experts in Skin Health

Bonusomzet systeem en barema's

 

Als klant van Senitas ontvang je bovenop de:

  • korting voor contante betaling (1%);
  • automatisch incasso korting (2%)
  • gold/diamond korting (2,5% & 3,5%);
  • maanddeals; (variabel)
  • promotiematerialen;
  • ondersteuning van senitas medewerkers (scan events, VIP events, rode loper events, sociale media hulp,...),

ook nog een bonusomzetkorting. Deze korting bouw je gedurende het jaar op dankzij de bestellingen die je plaatst vanaf 1 januari tot en met 31 december. Je zal deze korting pas vermeld zien staan op je factuur vanaf dat je in de eerste kortingsschijf beland. Vanaf dan zie je ook op je facturen hoeveel omzet je nog dient te halen voordat je in een volgende schijf terecht komt.

Werkwijze:

Het principe is vrij eenvoudig. Met elk cabineproduct of verkoopproduct (dus geen toestellen, onderdelen of promotiematerialen) dat je aankoopt, bouw je een 'bonusomzet' op. Vanaf het moment dat je in de eerste schijf (zie hieronder) terechtkomt ontvang je tot en met het einde van het jaar de korting die op deze schijf aangeduid is. Wanneer je dan weer in een hogere schijf terecht komt, dan verhoogt ook deze korting.

Je hoeft je omzet dus niet bij te houden, dat doen wij voor jou. En de korting wordt automatisch afgetrokken op je facturen.

Op 31 december wordt het systeem gereset. Vanaf 1 januari begin je dus terug met 0€ en 0% korting totdat je weer aan je eerste schijf zit.

 

 

Bonusomzet tarieven

€2.500 BTWe
1% korting
€5.000 BTWe
2% korting
€10.000 BTWe
3% korting
€15.000 BTWe
5% korting
€30.000 BTWe
6% korting
€45.000 BTWe
8% korting
 
Translate »