Peterschapsactie – Senitas.com – Experts in Skin Health


Jouw voordeel met een

Peterschapsactie

 

Algemene voorwaarden die gelden voor deze actie
De actie is geldig zoals aangegeven door Senitas bvba van 01/01/2016 tot en met 31/12/2016. Het volledig ingevulde formulier dient verstuurd en goed ontvangen te zijn vóór 31/12/2016. Je ontvangt een bevestiging binnen één week vanaf het moment dat Senitas bvba een volledig ingevuld formulier ontvangen heeft.

Regels voor geldigheid:
De nieuwe klant die jij introduceert aan Senitas bvba is arts, handelaar of vrij beroep, gespecialiseerd in huidverbetering en/of gelaatsverzorging, en heeft zijn hoofdactiviteit in de Benelux. Tevens kan er een geldig BTW-nummer worden voorgelegd waarop de verkoops- en leveringsvoorwaarden kunnen worden toegepast voor de nieuwe klant. Bovendien heb je jouw collega voldoende geïnformeerd over Senitas bvba en onze activiteit en stemt jouw collega ermee in om door Senitas bvba gecontacteerd te worden.

Regels voor toelating:
Senitas bvba behoudt zelf het recht om te bepalen of iemand nieuwe klant kan worden. Rekening houdend met bovenstaande informatie zal bepaald worden of er met de nieuwe klant kan worden samengewerkt onder de verkoops- en leveringsvoorwaarden op voorhand vastgelegd, en volgens de afspraken die onderling overeengekomen zijn tussen Senitas bvba en de nieuwe klant.

Alle informatie van deze actie is beschermd en mag noch gekopieerd, noch verspreid worden zonder schriftelijke toelating van Senitas bvba.

 
Translate »
Open chat