Beauté Pacifique bij Senitas

Integriteit en kwaliteit met

Beauté Pacifique

Huidverjonging en huidherstel dankzij vitamine A

 

Wat is Beauté Pacifique?

Beauté Pacifique is een Deens productengamma dat ontwikkeld is door ingenieurs, artsen en wetenschappers van over de hele wereld. Het merk heeft maar één absolute focus en dat is het herstellen van de huid in de volledige diepte. Dit door de gepatenteerde nanometrisch kleine incapsulatie en penetratie van vitamine A, druivenpitextract, vitamine D, ... in de lederhuid (dermis). Deze sterke claim moet dan ook onderbouwd worden door bewijs. Zo is Beauté Pacifique tot op heden alleen in staat om aan de hand van onpartijdige klinische studies en een echografie scanner te bewijzen dat de producten tot in de volledige diepte van de huid indringen. Dat resulteert in het stimuleren van de fibroblasten tot aanmaak van nieuw collageen, elastine, proteoglycan aggregan (hyaluronzuur, glucosaminoglycans/gag's) en bindweefsel. 

Kortom, de crème die je smeert zal gegarandeerd je huid herstellen en verjongen.

 


 

Meten = weten

De Dermascan® echografie van Cortex 

 

Flemming K. Christensen, samen met zijn toenmalige collega, Gunnar Svendsen, is de kracht achter de producten. Als voormalig ingenieur in de hersenscan technologie, kwam hij in ’97 met het Cortex-apparaat op de markt. In eerste instantie werd dit product ontwikkeld als hulp voor de dermatoloog om kanker in een vroegtijdig stadium op te sporen, en om andere specifieke huidcondities te achterhalen. Tegenwoordig wordt dit apparaat bovendien ingezet in de farmaceutische industrie om de doeltreffendheid van een product te meten. Als gevolg van een eerste testgebruik met de DermaScan van Cortex ondervond Mr. Christensen dat slechts heel weinig producten nog maar enige verandering konden brengen in de huid. De behoefte om iets op de markt te brengen dat effectief huid herstellend, huid verjongend, en anti-agend werkt, en zijn oorsprong vindt in de biochemie, werd vertaald in een eigen productenlijn - Beauté Pacifique.


Beauté Pacifique heeft dan ook een

wereldwijd patent

op zijn transportmechanisme, wat de unieke werking garandeert.

 

Squalaan komt natuurlijk voor in de menselijke huid als belangrijk onderdeel van het lipidesysteem. Vaak zijn huidverjongingsmiddelen enkel in staat om op de bovenste huidlaag te werken en dringen niet dieper door in de huid. De producten van Beauté Pacifique bevatten nanometrische druppels squalaan die functioneren als transportmiddelen voor de Vitamine A- en andere actieve ingrediënten. Net omdat squalaan zo huideigen is heeft de druppel het vermogen om dieper door te dringen dan elk ander transportmiddel.

Zo is de nanometrisch kleine squalane molecule van Beauté Pacifique in staat om actieve ingrediënten te transporteren naar de lederhuid (dermis) en worden de essentiële stoffen via je eigen bloedbanen getransporteerd naar de nodige cellen en weefsels.

Per ml dat je smeert komen er miljoenen nanometrisch kleine voertuigjes in je diepere huidlagen die de actieve werkstoffen afleveren waar ze nodig zijn om je huid zichzelf te laten herstellen en verjongen.

 

Voor wie is het?

 

De producten van Beauté Pacifique zijn geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen. Dankzij de zuiverheid en kwaliteit van deze producten kunnen we altijd een verbetering garanderen. 

 

 
1Fijne lijntjes en rimpels
Dankzij insluizing van vitamine A (esters) en andere actieve stoffen in de lederhuid worden de rimpels opgevuld doordat de fibroblasten geactiveerd worden voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
2Elasticiteit en stevigheid
Net zoals bij fijne lijntjes en rimpels door een tekort aan collageen zijn we ook in staat om de verloren elastine en bindweefsel structuren terug aan te vullen.
3Hyperpigmentatie en UV schade
Heel vaak zien we een dunne, transparante en gevoelige huid door overmatige blootstelling aan de zon. Dit kan gelukkig ook hersteld worden door de producten. We zijn zelfs in staat om de volledige huid (epidermis en dermis) te verdikken met maar liefst 80%.
4Oliën en onzuiverheden
Specifieke ingrediënten zoals propolis en vitamine a (propionate) zorgen voor een anti-bacteriële werking terwijl de talgklieren afgeremd worden in het produceren van teveel oliën.
5Open poriën
Bij open poriën moet er goed gezuiverd worden. Maskers voor thuis zijn hier de beste oplossing voor dankzij een regelmatige frequentie. Daarnaast stimuleren de producten de huid om minder onzuiverheden aan te maken doordat de huid gezonder en minder beschadigd komt te staan. Poriën kunnen ook verkleinen dankzij speciaal geformuleerde ingrediënten.
6Tekenen van veroudering
Ben je nog jong maar zie je de eerste tekenen van veroudering? Of heb je al een gezegende leeftijd en heb je de tekenen al een langere tijd? Geen probleem, want Beauté Pacifique heeft een oplossing voor iedere leeftijd en ieder probleem.
7Acne, rosacea, eczeem, couperose, psoriasis
De huid kan door chronische ontstekingen of langdurige stressperiodes last krijgen van huidproblemen. Eerst en vooral moeten we dan op zoek gaan naar de OORZAAK van het probleem en daar alvast de nodige ondersteuning geven. Daarnaast kan ook het symptoom aangepakt worden dankzij speciaal geformuleerde producten voor iedere huidprobleem.
 

 

Ik heb genoeg gehoord!

Ik ben een professional en wens graag een demonstratie.

 

DEMO AANVRAAG

 

Deense verzorging van wereldklasse!

 
 

 

Bezoek de officiële website van Beauté Pacifique

 

BEAUTE PACIFIQUE SITE

 
Translate »
Chat openen