Workshop behandelen

Hoe en wat?

 

Wil je beter tegemoet komen aan de vraag van jouw klanten? Dan is het tijd voor een workshop van HydraFacial™ of Beauté Pacifique! Werk je nog niet met een van deze merken, maar heb je wel interesse? Ook dan kun je inschrijven!


WAT LEER JE?

Tijdens de HydraFacial™ workshop wordt er voornamelijk gewerkt op snelheid en doeltreffendheid. Daarnaast gaan we dieper in op de behandelingsmethoden van de verschillende toestellen en worden de producten toegepast voor specifieke behandelingen.

Wie naar een Beauté Pacifique workshop komt, krijgt meer informatie over de mogelijke behandelingsmethoden, de producten komen opnieuw aan bod, en we verdiepen ons in specifieke huidcondities. 

Gedurende een voor- of namiddag diepen we de mogelijke behandelingsmethoden uit, de producten komen opnieuw aan bod, en we verdiepen in specifieke huidcondities. 

WAT KRIJG JE?

- een button op onze HydraFacial of Beauté Pacifique website. De button is geldig tot eind december van het volgende jaar.
- een raamsticker die je op het raam van jouw salon kan plakken zodat iedereen kan zien dat jij de nodige kennis bevat van het desbetreffende merk.

De button en raamsticker zijn geldig vanaf de dag van de cursus tot en met eind december van het volgende jaar. Volg je dus een workshop in maart van 2017, dan zijn button en sticker geldig tot eind december 2018.


PRAKTISCHE INFO

De workshops gaan door op ons hoofdkantoor in Aalter, ons kantoor in Zonhoven of op een locatie in Nederland.

Inschrijven is verplicht.

 

WAT KOST HET?

In principe is een workshop gratis. Omdat we in het verleden vaker investeerden in deze opleiding, maar mensen op het laatste moment annuleerden of niet kwamen opdagen, zien wij ons genoodzaakt een voorschot van € 95,00 te vragen. Dit bedrag wordt na de cursus afgetrokken van je eerstvolgende bestelling. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving van het cursusgeld. 

Na inschrijving ontvang je van ons een e-mail met de betalingsgegevens voor het overmaken van de € 95,00.


ANNULEREN

Annuleer je tot 1 maand voor de cursus, dan krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug via een creditnota. Vanaf 1 maand tot 1 week voor de cursus krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terug. Van 1 week voor de cursus tot de dag zelf, of bij niet opdagen, wordt er niks terugbetaald.

 

 

Inschrijven

Momenteel staan er geen workshops op de planning. Hou deze pagina in de gaten voor de planning van het najaar 2016.
 
 

Ervaring van een klant

  • Miranda Walgraef Testemonial Senitas
    Zowel over de workshop als het protocolboekje ben ik tevreden. Ik heb meteen een aantal wijzigingen aangebracht in mijn behandelingen met Beauté Pacifique, inclusief de prijzen. Niet enkel de bijscholing en opfrissing is noodzakelijk maar het is ook altijd fijn om ervaringen van collega's te horen. Ik kijk reeds uit naar de workshop Hydrafacial!