Iedereen heeft nu eenmaal nood aan een

Specialisatiecursus

 

Tijdens deze cursus, die vanaf 2017 steeds in januari plaatsvindt, fris je jouw kennis weer op door de essentie van de behandeling of het product opnieuw te ontdekken. Je leert hoe ze op de verschillende huidlagen werken en hoe de resultaten verklaard of beloofd kunnen worden. Het is een ideale cursus wanneer je alles weer eens wilt opfrissen, maar tegelijk ook op zoek bent naar nieuwe informatie.

Wie een specialisatiecursus volgt is een jaar lang HydraFacial of Beauté Pacifique specialist.

WAT KRIJG JE?

- een button + specialist button op onze HydraFacial of Beauté Pacifique website. De button is geldig tot eind december van het volgende jaar, de specialist button blijft 1 jaar staan.
- een raamsticker (voor wie er dat jaar nog geen ontvangen heeft) die je op het raam van jouw salon kan plakken zodat iedereen kan zien dat jij de nodige kennis bevat van het desbetreffende merk.

Om het specialistencertificaat, de specialist button en de eigen pagina te behouden, moet je jaarlijks opnieuw een specialisatiecursus volgen. De gewone button en de raamsticker zijn wat langer geldig (maximaal 2 jaar, afhankelijk van wanneer je de cursus volgt).

WAT LEER JE?

 

 
 

 

 

Wat leer je niet in een specialisatiecursus?

We zien deze cursus als een aanvulling en verrijking van je kennis binnen je salon en het merk. Daarom zullen we proberen zo weinig mogelijk in herhaling te vallen ten opzichte van de startcursussen, regiomeetings of workshops. De algemene productkennis en hoe je de behandelingen of producten moet adviseren zullen dus niet aan bod komen. Ook worden er geen marketing- of verkooptechnieken aangeleerd.

Wat moet je weten voor je de specialisatiecursus kan volgen?

Je moet zeker een startcursus van het desbetreffende merk gevolgd hebben. Anders zullen verschillende zaken onduidelijk blijven. Je dient natuurlijk ook in het bezit te zijn van een diploma schoonheidszorgen en moet ook al wat praktijkervaring hebben met het desbetreffende merk, anders zal je niet alles kunnen begrijpen.

 
 


WAT KOST HET?

Wie inschrijft in januari, februari of maart 2017 betaalt € 55,00 (excl. Btw).
Wie inschrijft in april, mei of juni 2017 betaalt € 65,00 (excl. Btw).
Wie inschrijft in juli, augustus of september 2017 betaalt € 80,00 (excl. Btw).
Wie inschrijft in oktober of november 2017 betaalt € 95,00 (excl. Btw).
Wie inschrijft in december of januari 2017 betaalt € 110 (excl. Btw).

VOORDEEL: Je krijgt al zeker 10% korting* op je bestelling geplaatst op de dag van de opleiding.
Door deze korting zal je jouw inschrijfkost ruimschoots terugverdienen.

*Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of kortingen die op diezelfde dag worden voorgesteld m.u.v. korting voor contant, Diamond en Gold | Korting alleen geldig op bestellingen geplaatst tijdens de specialisatiecursus, ingevuld op de daartoe voorziene bestelbon | Korting alleen geldig op producten van het merk dat centraal staat in die specifieke opleiding.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van de factuur. Deze factuur dient betaald te worden, ook als je je deelname annuleert. Indien je recht hebt op een terugbetaling, ontvang je een creditnota. Kijk voor de annuleringsvoorwaarden onderaan deze pagina.


ANNULEREN

Annuleer je tot 1 maand voor de cursus, dan krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug via een creditnota. Vanaf 1 maand tot 1 week voor de cursus krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terug. Van 1 week voor de cursus tot de dag zelf, of bij niet opdagen, wordt er niks terugbetaald.

 

 

Inschrijven

Heb je je ingeschreven, dan ontvang je van ons een bevestigingsmailtje. Heb je dit mailtje na enkele dagen nog steeds niet in de bus, dan is er wellicht iets fout gegaan. Neem dan even telefonisch contact met ons op of mail naar annemie@senitas.com

Voor- & achternaam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Duid aan welke specialisatiecursus je wil volgen: (verplicht)

Vragen, producten of onderwerpen die je wil bespreken:

Aantal personen (verplicht)

 
Na inschrijving ontvang je van ons een e-mail met de betalingsgegevens voor het overmaken van het inschrijvingsgeld.
ANNULEREN: Annuleer je tot 1 maand voor de cursus, dan krijg je 100% van het inschrijvingsgeld terug via een creditnota. Vanaf 1 maand tot 1 week voor de cursus krijg je 50% van het inschrijvingsgeld terug. Van 1 week voor de cursus tot de dag zelf, of bij niet opdagen, wordt er niks terugbetaald.